Terug naar het overzicht

Beheerder GIS Infrastructuur parttime

  • Middelburg
  • 18 uur per week
  • €2969 - €4214 p/m
  • HBO
  • 03-11-2020

Provincie Zeeland Direct solliciteren

Beheerder GIS Infrastructuur parttime

Over de functie

Voor de Provincie Zeeland, gevestigd in Middelburg zoeken wij een beheerder geografisch informatiesysteem infrastructuur. Om tot goede beleidskeuzes te komen moeten er vaak geografische data en analyses gemaakt worden. Als beheerder GIS infrastructuur ga jij je bezig houden met het implementeren van GIS gerelateerde software op de database en applicatieservers.
Daarnaast houdt jij je bezig met het beheren van GIS software ontsluiten voor gebruikers, monitoring, tuning, data-backup/restore, updating, security, database-administration etc. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden kennis van en adviseren over GIS gerelateerde ICT-technische ontwikkelingen en oplossingen. Je ondersteunt gebruikers met complexe zaken zoals workflows, scripting, sql-programming. Binnen deze specifieke opdracht zal de focus van de werkzaamheden met name liggen op het gebied van het beheer van databases: installatie en inrichting, monitoring en tuning, backup en restore, data modellering.

Wat we vragen

Wij zoeken iemand met een afgeronde ICT opleiding op hbo werk en denkniveau. Daarnaast heb jij ervaring met GEO/GIS domein. Jij weet (bijna) alles omtrent ICT. Zo heb jij kennis over: SQL en PostgreSQ, GIS servers (o.a. Geoserver). Daarnaast heb jij kennis van webservers (Apache, Apache Tomcat en Microsoft IIS). Op het gebied van programmeren en scripting heb jij kennis over o.a. Powershell, Python.
Als persoon ben jij een teamspeler, communicatief vaardig, accuraat en neem je graag initiatief, bijvoorbeeld op het verkennen en implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van GIS infrastructuur.

Wat we bieden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband aan in schaal 10 van de provinciale cao. Het betreft een parttime functie voor 18 uur per week. De gewenste startdatum is 1 december. De verwachting is dat de opdracht 7 maanden duurt.

Over het bedrijf

Je werkt direct samen met je collega beheerder infrastructuur en met de overige collega’s binnen het team GEO. Daarnaast werk je samen met de 2de-lijn ICT en zo nodig met de ICT-architect en externe ICT-consultants.
Binnen het GEO team is het gebruik van open standaarden een uitgangspunt. De GIS infrastructuur is grotendeels gebaseerd op diverse open source componenten en oplossingen.

Direct solliciteren