Terug naar het overzicht

GZ-psycholoog ZZP

  • Alkmaar
  • 8 uur per week
  • €3995 - €5280 p/m
  • WO
  • 16-11-2020

Start People Arts en Specialist Amsterdam Direct solliciteren

GZ-psycholoog ZZP

Over de functie

Ben jij ZZP GZ-psycholoog of overweeg jij om als ZZP'er tijdelijke opdrachten te gaan vervullen? Dan nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend gesprek! Tijdens dit (momenteel digitale) gesprek maken wij kennis met elkaar en bespreken wij je wensen m.b.t. mogelijke opdrachten.
Start People Arts en Specialist heeft een groot netwerk binnen de zorg- en welzijnssector en weet als geen ander de match te maken tussen opdrachtgever en ZZP'er. Terwijl jij je richt op het opzetten (of verder vorm geven) van je eigen bedrijf, gaan wij actief aan de slag om voor jou de meest passende opdracht te vinden. Uiteraard regelen wij een kennismakingsafspraak tussen jou en de mogelijke opdrachtgever, zodat jij zelf inhoudelijk kan bepalen of de opdracht interessant is. Tijdens dit hele proces denken wij graag met je mee.

Wat we vragen

Jij bent een ondernemende en BIG geregistreerde zorgprofessional, die op basis van ervaring en competenties direct inzetbaar is (parttime of fulltime) bij diverse zorgorganisaties.

Wat we bieden

Wij leveren maatwerk, waarbij jij als ZZP’er zelf je werkdagen, het aantal beschikbare uren en het uurtarief bepaalt. Al vanaf 8 uur per week hebben wij mogelijkheden. Ook is het mogelijk om naast een vast dienstverband tijdelijke parttime opdrachten op ZZP basis te vervullen. Wij werken landelijk, jij geeft zelf aan hoever je wil reizen. In regio Noord Holland hebben wij o.a. mogelijkheden in Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Castricum, etc.

Meer info? Ik hoor graag van je! Stephanie van Soelen, Senior Consultant Start People Arts en Specialist via 06-42263682 of svansoelen@startpeople.nl.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.

Over het bedrijf

Start People Arts en Specialist bemiddelt gericht in functies voor GZ-psychologen, specialisten en artsen. Wij zoeken iedere dag weer mensen die zich met hart en ziel inzetten in GGZ, verpleeg- en verzorgingshuizen, verstandelijk gehandicapten organisaties, thuiszorginstellingen, ziekenhuizen, Arbo-dienstverleners, overheid en semioverheid. Wij bieden een overzichtelijke en heldere ZZP dienstverlening, waarbij wij niet alleen de acquisitie uit handen nemen, maar ook zorgen voor een digitaal platform t.b.v. het registreren van uren en declaraties Wij verzorgen de administratie, de contracten en de facturatie, zodat jij je kunt richten op waar jij het beste in bent: de beste behandeling voor de cliënten.

Direct solliciteren