Terug naar het overzicht

Projectleider Sociaal Domein

  • Zierikzee
  • 32 uur per week
  • €3561 - €5169 p/m
  • HBO
  • 04-02-2021

Unique Uitzendbureau Gem. Schouwen-Duiveland Direct solliciteren

Projectleider Sociaal Domein

Over de functie

Voor een tijdelijke opdracht bij een gemeente in Zeeland zijn wij op zoek naar een projectleider, die zich op strategisch niveau en binnen het Sociaal Domein gaat richten op de opgave ‘huisvesting dorpshuizen’. Gelet op de complexiteit van deze opdracht zijn wij op zoek naar iemand die de nodige ervaring met zich mee brengt. Te denken valt aan iemand die goed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen het sociaal domein en aantoonbare ervaring heeft met het inrichten, uitvoeren en monitoren van complexe projecten.

Deze opdracht is tweeledig en bestaat uit een aantal lopende zaken die zowel op de korte- als lange termijn moeten worden behandeld. De vraagstukken bij de dossiers op de korte termijn zijn divers en een deel heeft te maken met de financiële gevolgen van Corona op de bezetting van de dorpshuizen.
Daarnaast moet er een visie komen voor op de lange termijn voor de huisvesting van maatschappelijke voorzieningen in dorpshuizen.

Wat we vragen

Jij hebt enkele jaren werkervaring opgedaan als projectleider en of strategisch beleidsmedewerker binnen het Sociaal Domein. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein en hebt aantoonbare ervaring met het inrichten, uitvoeren en monitoren van complexe projecten. Jij weet precies wat nodig is om alle betrokken partijen zowel binnen (de gemeente) als buiten (de samenleving, dorpen, kernen, organisaties) te verbinden. Zowel op politiek/bestuurlijk beleid tot in de uitvoering, verschillende doelgroepen en keyplayers. Je beschikt dan ook over een goed ontwikkelde, bestuurlijke antenne en goede netwerkvaardigheden. Je bent resultaatgericht en weet op een effectieve wijze de samenwerking te organiseren. Je verliest de financiële kant van de zaak niet uit het oog en kan daarmee voordelen behalen waar deze zich voordoen. Je bent dan ook financieel en analytisch onderlegd. Tot slot is het voor deze rol erg belangrijk dat je zelfstandig te werk gaat en ervaring hebt met projectmatig werken.

Wat we bieden

Voor deze functie bieden wij je een tijdelijk dienstverband voor de duur van in ieder geval 6 maanden. De functie is gewaardeerd in functieschaal 11 conform de Cao Gemeente. Dit komt neer op een bedrag tussen € 3561 en € 5169 op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Het aantal uur van deze vacature zal liggen tussen de 28 á 36 uur per week.

Over het bedrijf

Binnen deze gemeente in Zeeland werk je in een dynamische werkomgeving, waar kwaliteit en samenwerking voorop staat. Een organisatie om trots op te zijn!
De organisatie is goed bereikbaar vanuit de regio's Roosendaal en Rotterdam.

Direct solliciteren