Terug naar het overzicht

Senior Jurist circulaire constructie parttime

  • Middelburg
  • 4 uur per week
  • €3400 - €5600 p/m
  • HBO
  • 18-03-2021

Provincie Zeeland Direct solliciteren

Senior Jurist circulaire constructie parttime

Over de functie

Ben jij een jurist met een brede kennis van bouwwetgeving en een grote mate van vooruitstrevendheid? Vind jij het leuk om je te begeven op niet eerder gebaande paden en echt iets vernieuwends te doen? Dan is dit de functie voor jou!

Bij de provincie zijn ze met een innovatief project begonnen samen met internationale partners. Er word gekeken naar wat er mogelijk is met circulaire bouw en hoe het aantrekkelijk gemaakt kan worden door de overheid. Het is in deze functie dan ook belangrijk dat je out of the box kan denken. Er lijken juridische obstakels te zijn en de provincie Zeeland wil graag weten hoe ze deze obstakels kunnen tackelen.

Wat we vragen

We zoeken een senior jurist met gedegen kennis van de wet- en regelgeving rondom bouwen met interesse voor het stimuleren van biobased / circulair bouwen. Voor wat betreft de juridische kennis wet- en regelgeving valt onder andere te denken aan bouwbesluiten, omgevingsvergunning en –visie en eigendomsrecht. Persoonlijke interesse in de internationale context van deze opdracht met betrekking tot de belemmerende en stimulerende wet- en regelgeving én de doorwerking in de praktijk wordt gewaardeerd. Uiteraard beschik je over goede contactuele en schriftelijke vaardigheden. Het resultaat van deze opdracht is de publicatie van een ‘whitepaper’ met suggesties en aanbevelingen voor overheden en bouwprofessionals wat ook internationaal wordt gepubliceerd.

Wat we bieden

  • Meedoen met een vooruitstrevend project waarbij je écht iets bijdraagt aan de toekomst
  • Een marktcomform salaris
  • Een gratis account op Goodhabitz
  • Een parttime functie voor bepaalde tijd, 8 uur per 2 weken.

Over het bedrijf

Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland. Zeeland grenst aan de Nederlandse provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant en de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Zeeland telt 383.488 inwoners (januari 2020), bestuurlijk centrum van de provincie is de hoofdstad Middelburg, tevens de grootste stad in de provincie. De gemeente met de meeste inwoners is echter Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen. Het bijvoeglijk naamwoord is Zeeuws en de bewoners heten Zeeuwen.

Direct solliciteren