Terug naar het overzicht

Verpleegkundig coach ZZP

 • Zevenaar
 • 32 uur per week
 • €37,50 - €50,00 p/u
 • MBO 3/4
 • 13-11-2020

Start People Medi Interim Overijssel Direct solliciteren

Verpleegkundig coach ZZP

Over de functie

Heb jij als verpleegkundige ervaring op een dynamische zorgafdeling? En ben jij beschikbaar voor een tijdelijke projectcontract voor ca 3 maanden? Lees dan snel verder want wellicht is deze opdracht iets voor jou!

Gedurende de werkdag ben jij de coach voor de afdeling. Je coacht en ondersteunt collega’s, leerlingen en stagiaires. Je zorgt dat de afdeling en de medewerkers verder ontwikkelen en hun werk naar tevredenheid kunnen verrichten. Om het takenpakket volledig te maken, draag je actief bij aan het zorgbeleid van de instelling. Kortom, een veelzijdige en uitdagende opdracht!

De afdeling (eerste lijnsverblijf) is momenteel in ontwikkeling en dat vraagt veel van je competenties als verpleegkundige. Je werkt van maandag t/m vrijdag en zo nodig in de weekenden, avonden of nachten. Een gedeelte van je werkdag ben je werkzaam in de directe zorg. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de voorbehouden handelingen en het verzorgen van medicatie. Tevens signaleer je problemen van verpleegkundige en/of medische aard en kun je vervolgens handelend optreden.

De locatie ligt langs de a12 en is goed bereikbaar vanuit Doetinchem, Arnhem en Nijmegen. Tevens zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

Wat we vragen

 • MBO verpleegkundige met een geldige BIG registratie.
 • Je hebt ervaring opgedaan op een dynamische zorgafdeling en kunt daardoor de werkzaamheden snel eigen maken. Wij vinden het daarom belangrijk dat je al ervaring hebt opgedaan met kortdurende zorg, bij voorkeur eerstelijns verblijf.
 • Je bent pro actief, kritisch en ben je een echte aanpakker en doorpakker. Je bent van nature een coachende verpleegkundige en beschikte over een helikopterview waarmee je in staat bent om de afdeling en haar werknemers te ondersteunen in de ontwikkeling. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de afdeling altijd kwaliteit bied!

Verder:

 • Je hebt oog én oor voor de cliënten waar je voor zorgt. Jij begrijpt als geen ander waar ze behoefte aan hebben en kan daar op inspelen. Je bent toegankelijk, collegiaal en flexibel inzetbaar.

Omdat je zowel in de directe zorg als ‘op kantoor’ werkzaam bent, ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar. Het betreft in eerste instantie een fulltime opdracht voor de duur van ca 3 maanden.

Wat we bieden

Als je de opdracht aangaat via Start People Medi Interim maak je gebruik van een aantal mooie voordelen.

 • Wij ontlasten jou in de administratie en factureren de door jou gemaakte uren. Je hoeft deze uren alleen te registreren in ons programma;
 • Wij monitoreren de opdracht en zullen ons (indien gewenst) in de tussentijd bezig houden met het verlengen of zoeken naar nieuwe opdrachten;
 • De modelovereenkomst die wij gebruiken, voldoet aan alle eisen van de belastingdienst;
 • Je krijgt toegang tot jouw eigen GoodHabitz account, zodat je gebruik kunt maken van meer dan 100 interactieve trainingen.

Over het bedrijf

Het betreft afdeling voor tijdelijk verblijf en is bedoeld voor cliënten die moeten herstellen na een ziekenhuisopname, overbruggingszorg nodig hebben of door omstandigheden tijdelijk niet thuis kunnen wonen. De afdeling bevindt zich met veertien plaatsen, op de 4e etage van Ziekenhuis Zevenaar. Tijdens het verblijf gaan we uit van de wensen en mogelijkheden van de cliënt en zijn naasten. Jij begeleidt en steunt hen in dit proces. Je speelt in op de vragen die er zijn en gaat samen op zoek naar antwoorden.

Direct solliciteren