Terug naar het overzicht

ZZP GZ psycholoog LVB Dovenlijn parttime

 • Boschoord
 • 12 uur per week
 • €100,00 - €120,00 p/u
 • WO
 • 23-02-2021

Start People Arts en Specialist Drachten Direct solliciteren

ZZP GZ psycholoog LVB Dovenlijn parttime

Over de functie

Ben jij een ervaren zzp GZ-psycholoog of Orthopedagoog-generalist op het gebied van LVB? Deze opdracht ligt op het snijvlak van psychiatrie, forensische zorg en gehandicaptenzorg en is uniek omdat het een dove en slechthorende doelgroep betreft. Jij kan per direct op parttime basis aan de slag in de rol van regiebehandelaar. Samen met je collega's van het multidisciplinaire team werk je aan resocialisatie en terugkeer in de maatschappij van de dove cliënten met LVB of aan behoud van de mogelijkheden van deze doelgroep!

De behandellijn betreft de dovenafdeling met cliënten met een licht verstandelijke beperking en een psychiatrische en/of forensische achtergrond. Je voert onder andere de diagnostiek en de wetenschappelijk onderbouwde behandelingen uit. Je stelt in overleg met je ervaren teamleden de individuele begeleidings- en behandelplannen op. Als regiebehandelaar ben jij eindverantwoordelijk voor deze plannen. De behandeldoelen zijn gebaseerd op behoud van vaardigheden of functioneren, het aanleren van nieuwe vaardigheden en vrijheden op praktisch en sociaal-emotioneel gebied. Zo nodig voer je traumabehandeling of verdere probleemgerichte behandeling uit. Je houdt je ook bezig met verlengingsadviezen, risicotaxaties en verlofaanvragen. Collega's adviseer je over de begeleidings- en behandelrichtlijnen en je neemt deel aan relevante overleggen. Heb je goede ideeën om processen of het werkklimaat te verbeteren? Dan worden die zeker gewaardeerd!

Wat we vragen

Je bent zzp GZ-psycholoog of Orthopedagoog-generalist met een geldige BIG-of SKJ-registratie. Je hebt ervaring binnen de psychiatrie of met complexe problematiek, eventueel met de gehandicaptenzorg. Het is een pré om gebarentaal te kunnen toepassen. Affiniteit met gebarentaal is vereist, het is mogelijk om gebarentaal binnen deze instelling te leren.
Als persoon ben je vriendelijk, daadkrachtig en directief. Je bent consequent, zelfverzekerd en zelfbewust.
Je bent per direct en voor minimaal een half jaar beschikbaar voor deze zzp-opdracht.

Wat we bieden

 • Jij kan per direct aan de slag als zzp gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist in de rol van regiebehandelaar;
 • Deze functie is parttime van 8 tot 12 uur in te vullen;
 • De tijdelijke zzp-opdracht heeft de duur van minimaal een half jaar;
 • Ben je voor meer tijd per week beschikbaar? Dan kan deze afdeling ook gecombineerd worden met een andere afdeling, wat jou nog meer afwisseling en uitdaging geeft in jouw werk;
 • Een eenvoudige procedure via ons online portaal. Deze is altijd op elke locatie en 24/7 toegankelijk;
 • Screening van jouw zzp opdracht en gebruik van onze modelovereenkomst (goedgekeurd door de Belastingdienst);
 • Wij nemen de administratie uit handen door reversed billing: je hoeft dus geen factuur te sturen. Je vult wekelijks je uren in en de rest regelen wij! Hierdoor kan jij je richten op jouw inzet voor deze doelgroep;
 • Gegarandeerde betaling binnen 30 dagen (eerdere betaling mogelijk);
 • Ontwikkel jezelf door online trainingen die je via ons gratis kan doen!

Ben jij zzp GZ psycholoog of orthopedagoog-generalist en is jouw interesse gewekt om als regiebehandelaar in Drenthe aan de slag te gaan met dove cliënten met LVB en een psychiatrische en/of forensische achtergrond? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton! Vermeld hierbij tevens je uurtarief.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Veronique de Jong, Consultant Arts en Specialist, op telefoonnummer 06-83250941 of via mail: vdejong@startpeople.nl. Zij kan je alles vertellen over deze functie en organisatie.

Na jouw sollicitatie zal een vrijblijvend digitaal kennismakingsgesprek worden ingepland om jouw wensen en ambities, de functie en de opdrachtgever te bespreken. Daarna kan je kennismaken met jouw toekomstige opdrachtgever en krijg je de mogelijkheid om een dag(deel) mee te lopen. Ben je enthousiast? Dan kan je per direct starten!

Over het bedrijf

In het prachtige, groene deel van Drenthe worden op meerdere locaties behandeling en begeleiding geboden aan mensen met een licht verstandelijke beperking die onbegrepen en risicovol gedrag vertonen ((SG)LVG). Verscheidene cliënten hebben een forensische achtergrond. De dovenafdeling betreft een woongroep voor maximaal 15 dove cliënten, die begeleiding en behandeling krijgen. Zo mogelijk wordt gewerkt aan terugkeer in de maatschappij. De bewoners hebben een individueel dag- en weekprogramma bestaande uit werk, therapie, sport en onderwijs. In hun vrije tijd kunnen ze verschillende activiteiten en groepen bijwonen.

De werklocatie is goed te bereiken per auto. Ter indicatie: Assen ligt op ongeveer 40 minuten afstand, vanuit Drachten ben je een half uur onderweg en vanuit Groningen is het 50 minuten rijden.
De organisatie staat open voor input van medewerkers op het gebied van verbeteringen en beleid. Creativiteit, daadkracht en innovatie worden gestimuleerd.

Direct solliciteren