Terug naar het overzicht

ZZP Verpleegkundige parttime maatschappelijke zorg

 • Maastricht
 • 24 uur per week
 • €2357 - €3326 p/m
 • MBO
 • 16-02-2021

Start People Medi Interim Limburg Direct solliciteren

ZZP Verpleegkundige parttime maatschappelijke zorg

Over de functie

Pluk de dag! Het klinkt zo simpel........ Maar dat is het niet, niet altijd. Psychiatrische of psychosociale problemen kunnen het moeilijk maken om van het leven te genieten.
Voor een organisatie in Midden- en Zuid-Limburg zijn we daarom ook op zoek naar jou!
De medewerkers van de organisatie zetten zich dagelijks in om je te leren hoe je weer kunt leven van top tot teen. Hoe je het vertrouwen in jezelf terugvindt. Hoe je ontdekt hoe krachtig en sterk je eigenlijk bent. En hoe je vol zelfrespect deel kunt uitmaken van de samenleving.
Kun jij dit ook? Dan hebben we wellicht een match! Lees even mee...

Er wordt gewerkt vanuit de volgende kernwaarden:
Passie:
Oprecht kijk je naar de mens tegenover je. Wat heeft hij of zij nodig om weer vol zelfrespect de regie in eigen hand te nemen en als volwaardig burger deel uit te maken in de maatschappij? Die vraag zorgt er dagelijks voor dat het vuur in jou gaat branden.
Innovatie:
De focus ligt niet op de problemen die op ons pad zullen komen. We steken onze energie liever in het bedenken van vernieuwende oplossingen. Samen met ons spring je moeiteloos mee in op nieuwe behoeften. Het verlaten van gebaande paden geeft jou energie.
Verbinden:
Waarom moeilijk doen als het samen kan? Als netwerkorganisatie nemen we het initiatief om alle kennis en expertise van mensen en organisaties te bundelen. Jij begrijpt als geen ander dat je alleen door samen te werken het hoogste doel bereikt.
Ondernemen:
Kan niet, bestaat niet. Wanneer het moet veranderen wij muren in deuren. Net als wij zie je overal kansen en kom je in actie. Eigen verantwoordelijkheid en zelfregie stimuleren wij bij onze cliënten, maar verwachten we van jou.

Deze kernwaarden bepalen het dagelijks handelen, de ondersteuning die geboden wordt en het werk.

Wat we vragen

 • Jij bent gediplomeerd Verpleegkundige (niveau 4);
 • Je beschikt over een geldige BIG-registratie en kunt bij aanvang een geldige VOG overleggen;
 • Je hebt kennis van psychopathologie en affiniteit met de ouder wordende cliënt en de psychiatrische doelgroep;
 • Integriteit, klantgerichtheid en een oplettende werkhouding zijn voor jou vanzelfsprekend;
 • Je bent bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verzorgende en verpleegtechnische handelingen;
 • Je kunt de werkzaamheden zelfstandig en efficiënt inplannen;
 • Je bent goed met digitale systemen;
 • Je kunt omgaan met weerstanden bij de verzorging en ondersteuning van cliënten in ADL/HDL activiteiten.

Wat we bieden

In een kennismakingsgesprek kijken wij samen naar jouw wensen om te achterhalen of deze opdracht het beste bij jou past. We gaan tevens met je in gesprek over je ALL-IN tarief en we bespreken je wensen en mogelijkheden betreffende het werkrooster. (De functie wordt volgens CAO GGZ ingedeeld in fwg45)
Wij kunnen je ondersteunen in de zoektocht naar nieuwe opdrachten en screenen deze tevens op zelfstandigheid, zodat er geen verkapt werknemerschap mogelijk is. Daarnaast kun jij gebruik maken van onze digitale ZZP-omgeving, wat de kwaliteit van het contract en dossier waarborgt. Door deze faciliteiten kun jij jezelf volledig richten op het leveren van kwalitatief goede zorg, zonder dat er onnodige risico’s worden gelopen.

Samengevat bieden we jou:

 • Hulp bij het binnenhalen van voldoende parttime of fulltime tijdelijke opdrachten per jaar;
 • Overname van administratie;
 • Persoonlijk contact;
 • Gebruik van ons digitale facturatie- en urenregistratiesysteem;
 • Screening op verkapt werknemerschap.
 • Via Start People heb je gratis toegang tot de ruim 100 online trainingen van GoodHabitz. Omdat je zelf kunt bepalen wanneer, wat en hoe je leert, gaat het eigenlijk vanzelf!

Klaar voor de volgende stap in je loopbaan? Solliciteer!

Over het bedrijf

De organisatie waar je wordt ingezet biedt ondersteuning op gebied van Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Opvang in Zuid- en Midden-Limburg. Dat kan in de vorm van tijdelijke (crisis)opvang, begeleid wonen, ondersteuning thuis, cursussen en trainingen en/of begeleiding op gebied van werk en dagbesteding. Zij richten zich daarbij altijd op herstel; ze ondersteunen waar nodig en laten los waar kan. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.
De visie van de organisatie: "Wij zijn ervan overtuigd dat een actieve deelname aan de samenleving voor iedereen een belangrijke voorwaarde is voor een zinvol en volwaardig leven. Begeleiden doen we vanuit onze kernwaarden: passie, innovatie, verbinding en ondernemerschap."

Start People Medi Interim is een arbeidsintermediair gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssector met een breed dienstenpakket. Of je nu geïnteresseerd bent in een vaste, tijdelijke baan of op zoek naar een mooie ZZP-opdracht als zelfstandig ondernemer, Start People Medi Interim kan jou helpen. We zijn dé specialist in uitzenden, detacheren, werving & selectie en ZZP-bemiddeling. Jouw werk is onze zorg! Ons team bestaat uit 4 totaal verschillende, maar zeer enthousiaste en bevlogen dames: Karin Levels, Monique Siahaija, Rachel Thijssen en Kim Cremers. Wij gaan graag met je aan tafel om je het hemd van het lijf te vragen! Wat zijn je dromen? Waar liggen je ambities? Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Bij gewenste bemiddeling gaan we graag met je in gesprek over jouw ALL-IN tarief. We houden daarbij rekening met de ORT en reiskosten!

Direct solliciteren